į pradžią turinys susisiekite  
Restoranas » Restorano meniu

Dienos pietūs tiekiami II - V 11.30 - 14 val. 

 

Šaltieji užkandžiai / Appetizers 

              

Užkandžių rinkinys prie vyno (keturiems asmenims) 14.90 €

vytintas kumpis, naminis paštetas, alyvuogės, sūriai, Grissini lazdelės, gruzdintas Camambert sūris

Assorted wine snacks

dried ham, homemade pate, olives, cheeses

 

Užkandžių rinkinys prie alaus (keturiems asmenims)  14.00 €

rūkytas kumpis, itališki lardo lašiniai, naminiai daržovių traškučiai, aštrūs avinžirniai, gruzdintos slyvos su bekonu, sūriai

Assorted beer snacks (for four persons)

smoked ham, Italian smoked pork Lardo, homemade vegetable crispy chips, spicy chickpeas, fried plums with bacon, cheeses

 

Brusketų rinkinys (6 vnt.)   6.00 €

su kepta cukinija, portobello grybais, šviežiais pomidorais

Bruschetta  set (6 psc.)

with grilled zucchini, portobello mushrooms, fresh tomatoes

 

Jautienos tartaras su žolelių ir trumų aliejumi  10.30 €

Beef tartar with herbs and truffle oil

 

Lašišos karpačio su agurkų granita  6.50 €

Salmon carpaccio with cucumber granita

 

 

Karštieji užkandžiai / Hot appetizers

                               

Gruzdintos jūros gėrybės su "tartare" padažu 8.90 €

Golden fried seafood with tartar sauce

 

Keptas Camambert sūris 5.50 €

graikiniai riešutai, spanguolės, medus, prancūziškos duonos skrebučiai

Baked Camambert cheese

cranberries, honey, walnuts, French bread

 

Grill kalmarai su žolelių padažu 8.90 €

gruzdintos mini bulvytės, karamelizuoti pomidorai

Grilled squid with herb sauce

fried baby potatoes, caramelized tomatoes

 

Midijos sidro ir grietinėlės padaže  7.20 €

gruzdintos bulvių lazdelės

Mussels with cider cream sauce

served with fried potatoes

 

Salotos / Salad

                              

Klasikinės Cezario salotos 4.50 €

traškūs romėniškų salotų lapai, ančiuvių padažas, Gran Moravia sūris, kiaušinis, prancūziškos duonos trapučiai

Ceasar salad

crispy roman lettuce, anchovy sauce, Gran Moravia cheese, egg, French bread croutons

 

Cezario salotos su grill vištiena  6.50 €

Ceasar salad with grilled chicken 

 

Cezario salotos su grill lašiša 7.50 €

Ceasar salad with pan –seared juicy salmon steak

 

Daigintų kviečių ir avinžirnių salotos  4.80 €

špinatai, agurkai, pomidorai, alyvuogės, mėlynieji svogūnai, feta sūris, žolelių pagardas

Sprouted wheat and chickpeas salad

spinach, cucumbers, tomatoes, olives, red onion, feta cheese and herb oil

 

Įvairiaspalvių burokėlių  salotos su karštu ožkos sūriu 5.20 €

gardintos obuolių kremu ir keptomis moliūgų sėklomis

Roasted beet-root salad with hot goat cheese

seasoned with apple cream and roasted pumpkin seeds

 

Rūkytos anties krutinėlės salotos su cikorijomis ir apelsinais 7.20 €

Smoked duck breast salad with chicory and orange

 

Sriubos                             

 

Kreminė žiedinių kopūstų sriuba su gruzdintu kumpiu, trumų aliejumi 3.60 €

Creamy cauliflower soup with fried bacon, forest mushrooms and truffle oil                 

 

Guliašo sriuba 4.50 €

Goulash soup

 

Krevečių sultinys su daržovėmis ir jūros gėrybėmis 6.90 €

Shrimp broth with vegetables and seafood 

 

 

Pagrindiniai patiekalai / Main dishes

                               

Sultingas lašišos pjausnys 12.00 €

vyne virtos mažos bulvytės, žirnelių kremas, confit pomidorai

Juicy salmon steak

young potatoes boiled in wine, peas cream, tomato confit

 

Svieste kepta menkė 10.20 €

šiltos daigintų kviečių salotos, marinuoti šaloto svogūnai, špinatų padažas

Butter baked cod

warm sprouted wheatberry salad, pickled shalot onions, spinach emulsion 

 

Kiaulienos nugarinės pjausnys 11.50 €

šiltos bulvių salotos su šonine ir slyvomis, burokėlių putėsiai, Romanesco brokoliai ir sūrio padažas

Roasted pork loin

warm potato salad, bacon and plums, beet-root mousse, Romanesco broccoli and cheese sauce

 

Supreme vištiena 10.50 €

ghi svieste kepti špinatai, saldžių bulvių piure, kepti lazdyno riešutai ir karamelizuotas pastarnokas

Chicken supreme

spinach sauteed in ghee butter, sweet potato puree, roasted hazelnuts and caramelized parsnips

 

Apelsinuose marinuota antiena  14.50 €

uogų padažas ir saldžių bulvių kroketas

Duck breast marinated in orange

berry sauce and sweet potato croquettes

 

Kepta ėriuko koja gardinta rozmarinais 19.80 €

bulvių kremas, traiškyti žirneliai ir porto vyno padažas

Roast leg of lamb with rosemary

potato cream, crushed peas and port wine sauce

 

Jautienos išpjovos didkepsnis 19.00 €

grill daržovės, česnakinis žolelių sviestas

Beef fillet steak

grilled vegetables, garlic herb butter

 

Aštrus pomidorų ir jūros gėrybių troškinys  12.00 €

su žaliu sviestu užkepta prancūziška duonele

Spicy tomato and seafood stew

served with herb butter baked French bread

 

Naminiai ravioliai su antiena 6.00 €

kepti portobello grybai ir kreminis obuolių padažas

Homemade duck ravioli

roasted portobello mushrooms and creamy apple sauce

 

Naminiai ravioliai su rikota ir alyvuogėmis 6.00 €

gražgarsčių pesto ir riešutai

Homemade ravioli with ricotta cheese and olives

served with rucola pesto and nuts

 

Naminiai torteliniai su lašiša ir špinatais 7.50 €

Pomidorai confit, grietinėlės padažas

Salmon and spinach tortellini

served with tomato confit, cream sauce

 

Prancūziški crepe su apelsinais ir Grand Marinier karamele 5.40 €

French crepe with orange zest and Grand Marinier caramel 

 

Desertai 

                               

Kapučino amareto pyragas su tirštu kavos padažu 3.20 €

Cappuccino amaretto cake with coffee sauce

 

Šokoladinis suflė su šviežiomis uogomis ir aviečių šerbetu  5.90 €

Chocolate souffle with fresh berries and raspberry sorbet

 

Ledų ir šerbetų asorti gardinta laimo lapeliais 5.20 €

Chocolate cake with crispy marzipan

 

Miško uogų panakota su naminiais morengais, balto šokolado kremu  5.90 €

Wild berries panna cotta with homemade morengue, white chocolate cream

 

Naminiai ledai su karameliniu riešutų padažu 4.50 €

Homemade ice cream with caramel nut sauce

 

Šokoladinis tortas su migdolais ir marcipanais 3.50 €

Ice cream and sorbets with lime leaves

 

 

Karštieji gėrimai / Hot drinks

 

Kava „Espresso“  / Juoda kava  1.60 €

 

Kava su pienu  1.90 €

 

Kava „Cappuccino“ , "Latte" 2.00 €

 

Airiška kava  4.00 €

Su airišku viskiu ir plakta grietinėle

With Irish whiskey, whipped cream

 

Arbata vaisinė, juoda, žalia 1.60 €

Black, fruit, green tea
 

Arbata su romu  2.60 €

Tea with rum 

 

Imbierinė arbata 2.30 €

Ginger tea

 

 

Dėmesio!

 

  • Jei esate alergiškas, informuokite mus.
  • Informacijos apie maisto produktuose esančias alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas galima gauti pasiteiravus aptarnaujančio personalo.

 


Alergiją arba netoleravimą sukeliančios medžiagos:

 

Teisės aktas skiria 14 grupių alergiją ar netoleravimą sukeliančių medžiagų arba produktų:

 

1. Glitimo turintys javai (t. y. kviečiai, rugiai, miežiai, avižos, spelta, kamutas arba jų sukryžmintos atmainos) ir jų produktai, išskyrus:
a) kviečių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus, turinčius dekstrozės ( 1 );
b) kviečių pagrindu pagamintus maltodekstrinus ( 1 );
c) miežių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus;
d) javus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;
2. vėžiagyviai ir jų produktai;
3. kiaušiniai ir jų produktai;
4. žuvys ir jų produktai, išskyrus:
a) žuvies želatiną, naudojamą kaip vitaminų ar karotinoidų pagalbinę medžiagą;
b) žuvies želatiną ar žuvų klijus, naudojamus alaus ir vyno skaidrinimui;
5. žemės riešutai ir jų produktai;
6. sojų pupelės ir jų produktai, išskyrus:
a) rafinuotą sojų pupelių aliejų ir riebalus ( 1 );
b) natūralių tokoferolių mišinius (E306), natūralų d-alfa tokoferolį, natūralų d-alfa tokoferolacetatą, natūralų sojų pupelių d-alfa tokoferolio sukcinatą;
c) iš sojų pupelių aliejaus gautus fitosterolius ir fitosterolio esterius;
d) augalinių stanolių esterius, pagamintus iš sojų pupelių aliejaus sterolių;
7. pienas ir jo produktai (įskaitant laktozę), išskyrus:
a) išrūgas, naudojamas alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;
b) laktitolį;
8. riešutai, t. y. migdolai (Amygdalus communis L.), lazdyno riešutai (Corylus avellana), graikiniai riešutai (Juglans regia), anakardžiai (Anakardium occidentale), pekaninės karijos (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), brazilinės bertoletijos (Bertholletia excelsa), pistacijos (Pistacia vera), makadamijos ar Kvinslendo riešutai (Macadamia ternifolia) bei jų produktai, išskyrus riešutus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;
9. salierai ir jų produktai;
10. garstyčios ir jų produktai;
11. sezamo sėklos ir jų produktai;
12. sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10 mg/kg arba 10 mg/l, visame SO 2 skaičiuojami paruoštiems vartoti produktams arba produktams, atgamintiems pagal gamintojų nurodymus;
13. lubinai ir jų produktai;
14. moliuskai ir jų produktai.LT 2011 11 22 Europos Sąjungos oficialusis leidinys L 304/43